Περιοχή Αεροδρομίου, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Τα νέα μας

Όλα τα νέα του ξενοδοχείου μας
aerodromio thessaloniki
29 Νοέ

Ξενοδοχείο Ίρις – Θεσσαλονίκη: Μια ανάσα από το αεροδρόμιο!

Το Ξενοδοχείο Ίρις απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” στη Θεσσαλονίκη, ενώ βρίσκεται, επίσης, πολύ κοντά σε αρκετά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης, όπως το Meditarranean Cosmos κ.α.

Εάν ταξιδεύετε μέσω του αεροδρομίου “Μακεδονία”, το ξενοδοχείο μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διαμονή σας. Η μεταφορά σας μέχρι το κατάλυμα θα διαρκέσει μόλις λίγα λεπτά, με οποιοδήποτε μέσω μαζικής μεταφοράς (ταξί ή λεωφορείο) κι αν επιλέξετε.

Βεβαίως, με τη χρήση της υπηρεσίας μεταφοράς προς το αεροδρόμιο, μπορείτε να κάνετε τη μεταφορά σας αυτή ακόμη πιο άνετη και πολύ πιο οικονομική. Μάθετε ακόμη περισσότερα εδώ. Η χρήση της υπηρεσίας αυτής συνιστάται για αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.

Εάν αποφασίστε ότι χρειάζεστε την υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, μπορείτε να την επιλέξετε κατά τη διάρκεια της κράτησης σας μέσω της ιστοσελίδας μας, πατώντας στο κουμπί που βλέπετε ακριβώς από κάτω.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Το προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Για ερωτήσεις και απορίες μπορείτε να στείλετε email στο info@irishotel.net ή να καλέστε στο 2310 476 206.

Iris Hotel team