Περιοχή Αεροδρομίου, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Τα νέα μας

Όλα τα νέα του ξενοδοχείου μας
24 Μάι

Φαγητό στη Θεσσαλονίκη

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην ανατολική πλευράς της Θεσσαλονίκης, μια ανάσα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και πολλά ακόμη σημαντικά σημεία της πόλης. Είτε ταξιδεύετε για διακοπές, είτε στα πλαίσια επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται τις επιλογές που έχετε για φαγητό στη Θεσσαλονίκη.

Ας ξεκινήσουμε…

  • Mediterranean Cosmos

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης βρίσκεται μια ανάσα από το Ξενοδοχείο Ίρις. Είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες σας για ψώνια, διασκέδαση και φυσικά φαγητό. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του εμπορικού κέντρου, στον οποίο υπάρχουν αποκλειστικά καταστήματα για φαγητό και γλυκό, μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Απολαύστε γεύσεις τις ελληνικής κουζίνας, δοκιμάστε κινέζικο, ανακαλύψτε ιταλικές γεύσεις, βρείτε πολλές επιλογές για burgers και διαλέξτε με τι επιδόρπιο θα ολοκληρώσετε το γεύμα σας.

Στο περιβάλλοντα χώρο του εμπορικού κέντρου υπάρχουν μερικές ακόμη επιλογές για φαγητό και, επίσης, καφετέριες και μπαρ.

Το Mediterranean Cosmos βρίσκεται πολύ κοντά στο Ξενοδοχείο Ίρις και αποτελεί πολύ καλή επιλογή για οικογένειες και παρέες φίλων.

  • Kαλαμαριά

Επισκεφτείτε την Αρετσού, την παραλιακή πλευρά της Καλαμαριάς. Με πολλές ταβέρνες και εστιατόρια, αλλά και με θέα τη θάλασσα, η Αρετσού αποτελεί ιδανικό μέρος για φαγητό στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια, για παρέα φίλων, ακόμη και για επαγγελματικό γεύμα. Ανάμεσα στις ταβέρνες και τα εστιατόρια, υπάρχουν αρκετές καφετέριες και μπαρ για ποτό.

  • Κέντρο Θεσσαλονίκης

Μπορεί το Ξενοδοχείο Ίρις να βρίσκεται στην ανατολική πλευράς της Θεσσαλονικής, αλλά, παράλληλα, βρίσκεται και πολύ κοντά στην Περιφερειακή Οδό. Με αυτοκίνητο, σε περίπου 20 λεπτά θα βρίσκεστε στην καρδιά της πόλης. Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Περπατήστε στο λιμάνι της πόλης, την παραλιακή οδό και τα στενά του Κέντρου και θα τις ανακαλύψετε.

Θα σας εντυπωσιάσουν τα εστιατόρια, οι ταβέρνες και τα μπαρ με θέα τη θάλασσα και την πόλη της Θεσσαλονίκης στην παραλιακή οδό και το λιμάνι.

  • Περαία

Η Περαία βρίσκεται στα ανατολικά προάστια της Θεσσαλονίκης. Η πρόσβαση από το Ξενοδοχείο Ίρις είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Οι παραλία της Περαίας είναι γεμάτη από ταβέρνες και καφετέριες. Τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες με τα τραπέζια στην αμμουδιά, το φαγητό στην Περαία είναι η τέλεια επιλογή.

Περπατήστε κατά μήκος της παραλίας και μη ξεχάσετε να δοκιμάστε παγωτό μηχανής.

Iris Hotel team