Περιοχή Αεροδρομίου, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Τοποθεσίες

εύκολα προσβάσιμες από το Iris Hotel

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης “Μακεδονία” βρίσκεται μόλις 2′ μακριά από το Iris Hotel. Το ξενοδοχείο μας προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο για την καλύτερη, οικονομικότερη & ασφαλέστερη εξυπηρέτηση σας.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται, επίσης, 2′ μακριά από το Iris Hotel. Από το ξενοδοχείο μας, η προσέγγιση του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου μπορεί να γίνει μέσω αυτοκινήτου, ταξί και αστικού λεωφορείου. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στη Reception του Iris Hotel.

diavalkaniko-irishotel-thessaloniki

Το Mediterranean Cosmos είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα και βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο από το Iris Hotel. Στο Mediterranean Cosmos, μεταξύ άλλων, θα βρείτε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, 11 αίθουσες κινηματογράφου, σούπερ μάρκετ και πολλά ακόμη.

mediterraneancosmos-irishotel-thessaloniki

Η Waterland, είναι ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ευρώπης, 150 στρεμμάτων, στην περιοχή των Ταγαράδων Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται περίπου 7′ μακριά από το Iris Hotel και μπορείτε να τη προσεγγίσετε με αυτοκίνητο και ταξί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Reception του Iris Hotel.

waterland-irishotel-thessaloniki

H Καλαμαριά βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για φαγητό και βόλτα. Σημείο κατατεθέν της Καλαμαριάς αποτελεί το παραλιακό της μέτωπο, η Αρετσού, στην οποία θα βρείτε καφετέριες, εστιατόρια και πάρκα για περίπατο. Βρίσκεται αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο μας και μπορείτε να φτάσετε σε αυτή με αυτοκίνητο, αστικό λεωφορείο ή ταξί.

kalamaria-irishotel

Η Περαία βρίσκεται στα ανατολικά προάστια της Θεσσαλονίκης, σε μια απόσταση περίπου 15 χλμ από το Iris Hotel. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για βόλτα στην αμμουδιά και καφέ ή φαγητό δίπλα στη θάλασσα. Στην Περαία μπορεί κανείς να φτάσει τόσο με αυτοκίνητο και ταξί, όσο και με αστικό λεωφορείο.

peraia-irishotel

Η Χαλκιδική αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές με καταγάλανα νερά, πεντακάθαρες παραλίες και μεγάλες δασικές εκτάσεις, οι οποίες μας χαρίζουν ένα μοναδικό καταπράσινο τοπίο. Από το Iris Hotel μπορείτε να φτάσετε στη Χαλκιδική μέσω του Αυτοκινητόδρομου Χαλκιδικής (24), ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας, χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο, ταξί ή λεωφορεία ΚΤΕΛ. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Reception του Iris Hotel.

chalkidiki-irishotel

Η Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης αποτελεί μια σημαντική οδική αρτηρία για τη Θεσσαλονίκη, καθώς ενώνει την ανατολική, με τη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς και πολλές ακόμη ενδιάμεσες περιοχές μεταξύ αυτών. Απέχει περίπου 5′ από το Iris Hotel και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε σε οποιοδήποτε σημείο της Θεσσαλονίκης (κέντρο, Άνω Πόλη, Τούμπα κ.α.).

periferiakos-thessaloniki